Robotiikan tulevaisuudennäkymät Suomessa -seminaari 2014 / Future of robotics in Finland seminar 2014

[English below]

Viime syksynä järjestetty Robotiikan tulevaisuudennäkymät Suomessa -seminaari järjestetään taas tänä vuonna, perjantaina 28.11.2014. Ohjelmassa on pääpuhujien esitysten lisäksi tutkijoiden ja yritysten julisteita ja demonstraatioita. Tällä kertaa teemana on Suomen kansallinen robotiikan tiekartta. Odotamme alan päätoimijoiden saapuvan paikalle suunnittelemaan robotiikan tulevaisuutta Suomessa.

Olkaa hyvä ja varatkaa kalentereistanne seminaaripäivä, ja ilmoittakaa myös meille mahdollisimman pian kiinnostuksestanne osallistua helpottaaksenne seminaarin järjestelyä. Alustava ilmoittautuminen löytyy seuraamalla alla olevaa linkkiä: https://www.webropolsurveys.com/S/821A4F09DCF21C01.par

Välittäkää ystävällisesti tämä viesti myös kollegoillenne ja muille, joiden uskotte olevan kiinnostunut seminaarista. Tarkka ohjelma päivitetään myöhemmin nettisivuille http://sites.ieee.org/finland-csrasmc/news-and-events/.

Järjestäjä:

IEEE Finland Joint Chapter of Control System Society, Robotics and Automation Society and System, Man and Cybernetics Society;
Hallitus: Ville Kyrki, Lasse Eriksson, Tapio Pahikkala, ja Quan Zhou
Yhteyshenkilö: Prof. Quan Zhou, sihteeri IEEE Finland Joint Chapter of CSS, RAS and SMCS;

…………………………………

The Future of Robotics in Finland Seminar started last autumn will be organized again this year on Friday 28.11.2014. We will have key note presentations as well as posters and demonstrations from companies and researchers. The theme will be on the Finnish national robotics roadmap. We expect key stake holders will attend and plan the future of robotics in Finland.

For now, please save the date in your calendar and also inform us ASAP in intention of attending, which will help us organize the seminar. The form can be found following the link below: https://www.webropolsurveys.com/S/821A4F09DCF21C01.par

Please also forward this message to another one you think may be interested. The detailed program will be updated later at: http://sites.ieee.org/finland-csrasmc/news-and-events/.

Organizer:

IEEE Finland Joint Chapter of Control System Society, Robotics and Automation Society and System, Man and Cybernetics Society;
Officers: Ville Kyrki, Lasse Eriksson, Tapio Pahikkala, and Quan Zhou
Contact: Prof. Quan Zhou, secretary of the IEEE Finland Joint Chapter of CSS, RAS and SMCS;