Region 1 Officer Training Meeting – March, 2018

March 3rd, 2018

WebEx Dial-in Teleconference

Region 1 held its second Officer Training meeting on March 3rd, 2018.  The meeting was held as a teleconference.  All officers of Region 1 were invited to attend including Section and Chapter leaders.   If you missed this meeting, the powerpoint presentations and WebEx videos of the sessions are provided below.

R1 Vice Chair and Director-Elect
Western Area Chair and R1 Webmaster
Region 1 YP Coordinator
Student Activities, Conference Coordinator, and Admissions & Advancement
Women in Engineering

 

Individual presentation files can be found under “Topic” in the agenda.

Agenda:

Start Time Duration End Time Speaker Topic
9:00AM 10 min 9:10AM Ed Palacio Introductory remarks
video
9:10AM 40 min 9:50AM Charles Rubenstein Student Activities
video
9:50AM 40 min 10:30AM Denise Griffin  WIE
video
10:30AM 10 min 10:40AM Break
10:40AM 40 min 11:20AM Lorenzo Lo Monte Young Professionals
video
11:20AM 10 min 11:30AM Break
11:30PM 60 min 12:30PM Greg Gdowski Vtools
1. Officer registration
2. Meetings
3. Enotices
video
12:30PM 10 min 12:40PM Ed Palacio Closing remarks
video

Click here for the entire presentation!

 

IEEE Region 1 Website